Μηνύματα συμπαράστασης στον Βιλανόβα από φίλους και… εχθρούς

Στο πλευρό του Τίτο Βιλανόβα βρίσκονται άπαντες στο ισπανικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα προέρχονται από παίκτες της Μπάρτσα αλλά και από ποδοσφαιρικούς «εχθρούς», όπως ο Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πλευρό του Τίτο Βιλανόβα βρίσκονται άπαντες στο ισπανικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα προέρχονται από παίκτες της Μπάρτσα αλλά και από ποδοσφαιρικούς «εχθρούς», όπως ο Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάμε Τίτο, είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτό τον αγώνα!» έγραψε χαρακτηριστικά το μεγάλο αστέρι των «μπλαουγκράνα» Λιονέλ Μέσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενώ ο Αντρές Ινιέστα πόσταρε με τη σειρά του:

«Ο Τίτο θα νικήσει σε αυτή τη σκληρή μάχη που του έτυχε. Του στέλνω όλη την αγάπη και την υποστήριξη των παικτών του και των φιλάθλων, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι το πρόσωπο και όχι ο προπονητής».

Ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι προχώρησε σε δήλωση με μεγάλη σημασία, δείχνοντας πως οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα ίσως ποδοσφαιρικά κλαμπ του πλανήτη αρχίζουν και τελειώνουν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

«Είμαι λυπημένος γι’ αυτή την κατάσταση αυτή, όμως αυτός είναι ένας μαχητής. Όλη η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαζί του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά» ήταν η δήλωση του Ιταλού τεχνικού.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο προκάτοχός του στον πάγκο των «μερένχες», Ζοσέ Μουρίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.