Συλλέκτης τίτλων ο Ντάνι Αλβες

Σε λιγότερο από μία πενταετία ο Ντάνι Αλβες έχει κατακτήσει 15 τίτλους. Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μπαρτσελόνα έως το 2015, δηλώνει ότι θέλει περισσότερα τρόπαια.

Σε λιγότερο από μία πενταετία ο Ντάνι Αλβες έχει κατακτήσει 15 τίτλους, σε εγχώειες και διεθνείς διοργανώσεις. Λένε ότι “τρώγοντας έρχεται η όρεξη” και ο Βραζιλιάνος άσος, αφού επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα έως το 2015, δηλώνει στην ιστοσελίδα της ομάδας ότι θέλει περισσότερα τρόπαια.

“Θέλω περισσότερες επιτυχίες κι αν είναι δυνατό και είμαι υγιής να κλείσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα. Γεννήθηκα για να κερδίζω κι αυτός ο σύλλογος ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία μου”, τόνισε μεταξύ άλλων ο 27χρονος δεξιός φουλ μπακ, ο οποίος ερχόμενος στο “Καμπ Νου” άρχισε να “συνηθίζει στην ιδέα” των τίτλων

Ο Αλβες συνδύασε την άφιξή του στη Μπαρτσελόνα με την ένδοξη πορεία που άρχισε να διαγράφει ο σύλλογος επί των ημερών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας και την επόμενη δύο Σούπερ Καπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κι άλλο ένα πρωτάθλημα. Ο όγδοος τίτλος του ήρθε αυτή την χρονιά, με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί της προηγούμενης ομάδας του, Σεβίλης και να κατακτά το ισπανικό Σούπερ Καπ. Οι Καταλανοί είναι, παράλληλα, μέσα στο παιχνίδι της κατάλτησης άλλων τριών τίτλων μέσα στο 2011 (πρωτάθλημα, κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ).

Οι τίτλοι που άρχισε να κατακτά, πάντως, ξεκίνησαν στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”. Το 2002 πήρε μεταγραφή στη Σεβίλη, σε ηλικία μόλις 19 ετών και σε έξι περιόδους βοήθησε σημαντικά την τότε ομάδα του να επιτύχει εκπληκτικά πράγματα. Δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του κυπέλλου UEFA, ένα κύπελλο Ισπανίας κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, φτάνοντας συνολικά τους 13 τίτλους.

Επίσης έχει κατακτήσει δύο τίτλους σε επίπεδο εθνικής. Με τη Βραζιλία πανηγύρισε το 2007 την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, ενώ δύο χρόνια αργότερα πάλι με την φανέλα της “σελεσάο” το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.