Ο Μέσι είναι και πάλι εδώ…

Ο Μέσι επέστρεψε γερός, διψασμένος και το πλήρωσε η Χεταφε, καθώς στις καθυστερήσεις σκόραρε δύο φορές, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη (4-0) της Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ισπανίας. Τα δύο πρώτα τέρματα των Καταλανών είχε σημειώσει ο Φάμπρεγας.

Ο Μέσι επέστρεψε γερός, διψασμένος και το πλήρωσε η Χεταφε, καθώς στις καθυστερήσεις σκόραρε δύο φορές, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη (4-0) της Μπαρτσελόνα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας. Τα δύο πρώτα τέρματα των Καταλανών είχε σημειώσει ο Φάμπρεγας. 

Οι φίλαθλοι των Καταλανών εκτός από τη νίκη πανηγύρισαν και την επιστροφή στη δράση του Λιονέλ Μέσι μετά από 59 μέρες. Ο Αργεντινός στο 63′ στάθηκε στη πλάγια γραμμή για να μπει στο παιχνίδι στη θέση του Ινιέστα και όλο το γήπεδο όρθιο φώναζε το όνομα του, κάτι που έκανε και στις καθυστερήσεις όταν μέσα σε δύο λεπτά ο Μέσι πέτυχε ισάριθμα τέρματα.

Ένα λεπτό πριν την είσοδο του Μέσι, ο Φάμπρεγας από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας με αυτό τον τρόπο το 2-0, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο ίδιος παίκτης μόλις στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης. 
 
Το πάνω χέρι η Αλμερία

Η Αλμερία κατάφερε να φύγει από την έδρα της Σανταντέρ με την ισοπαλία και πλέον έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζονγκό στο 81′, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κορονα στο 26′. Η Σανταντέρ αντέδρασε και στο 65′ ο Κοντσα έγραψε το τελικό 1-1.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.