Στα… σύννεφα ο Ντι Μαρία

Ότι καλύτερο στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Άνχελ Ντι Μαρία τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ότι καλύτερο στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Άνχελ Ντι Μαρία τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό της ΟΥΕΦΑ, ο Αργεντίνος άσος υποστήριξε ότι δε φανταζόταν καν ότι θα αγωνιστεί στη “βασίλισσα”, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο.

“Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έπαιζα για έναν σύλλογο του επιπέδου της Ρεάλ. Στα 19 μου έπαιζα στην Μπενφίκα και ήμουν πολύ χαρούμενος, όποτε φανταστείτε πώς νιώθω τώρα που αγωνίζομαι για την Ρεάλ. Ο σύλλογος είναι απλά φανταστικός, όλα εδώ ξεπερνούν την φαντασία μου, η οργάνωση που υπάρχει, το γήπεδο, οι οπαδοί. Δίνω πάντα το 100%, γιατί ξέρω πως είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί στην καριέρα μου”, δήλωσε ο Ντι Μαρία, που αναφέρθηκε και στην περίοδο προσαρμογής του στα ισπανικά δεδομένα, συμπληρώνοντας: 

“Δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή στη Ρεάλ. Νιώθω τη διαφορά εδώ και ενώ τα πράγματα πάνε καλά, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Οι προπονήσεις, οι αγώνες και η πολύ σκληρή δουλειά μού ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση”.

Όσο για τον Μουρίνιο και για τις μεθόδους προπονητικής του Πορτογάλου, ο Ντι Μαρία ήταν ξεκάθαρος: “Νομίζω ότι με τον Μουρίνιο προπονητή θα βελτιωθώ τρομακτικά. Ποτέ δεν κάνουμε δεύτερη φορά την ίδια άσκηση στην προπόνηση, πάντα μας μαθαίνει καινούρια πράγματα”, πρόσθεσε ο 23χρονος άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.