Βλέπει… μπροστά ο Βίγια

Ο Νταβίντ Βίγια πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Νταβίντ Βίγια αγωνίζεται μόλις μερικούς μήνες στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχει μπει ήδη στο κλίμα της ομάδας και είναι αισιόδοξος ότι οι “μπλαουγκράνα” έχουν ότι πρέπει για να πρωταγωνιστούν για αρκετά χρόνια ακόμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Βαρκελώνης, “Sport”, ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε πλήρη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και έκανε λόγο για “δίψα” για νέες διακρίσεις.

“Ξέρουμε τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα και τον τελευταίο μήνα το επίπεδο παιχνιδιού μας και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πώς τα ΜΜΕ έχουν ήδη πει τα πάντα για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε. Έχουμε αυτό που χρειάζεται, έτσι ώστε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το να παίζεις σε αυτή την ομάδα είναι προνόμιο για τον κάθε ποδοσφαιριστή”, είπε ο Βίγια, ο οποίος συμπληρώνοντας τόνισε πώς η δίψα για ακόμη περισσότερες διακρίσεις είναι μεγάλη στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα:

“Νομίζω ότι το σημαντικότερο από όλα είναι η δίψα για νίκη που υπάρχει ακόμη στην ομάδα. Έχουμε ανθρώπους που έχουν κερδίσει τα πάντα και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή. Όλο αυτό βοηθά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε”, πρόσθεσε ο Ισπανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.