Δε γυρίζει στην Ιταλία ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα, λόγω των επεισοδίων στα γήπεδα της γειτονικής χώρας.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα, λόγω των επεισοδίων στα γήπεδα της γειτονικής χώρας. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του και πως σκοπεύει να παραμείνει εκτός των συνόρων, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Αρχικά, ο Αντσελότι τόνισε: «Αυτό που συνέβησαν σε Κάλιαρι, Ρόμα, Βαρέζε είναι πολύ θλιβερά, θα πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να είναι όμηροι των ανεγκέφαλων οπαδών. Εδώ στην Ισπανία οι διαμαρτυρίες περιορίζονται μόνο σε σφυρίγματα μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν πια οι φανατικοί και τα πανό. Η Ρεάλ έχει δουλέψει πολύ τα δύο τελευταία χρόνια για να εξαλείψει τα πιο βίαια κομμάτια οπαδών και τα κατάφερε».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Πριν αφήσω την Ιταλία το σκέφτηκα αρκετά, δεν ήταν εύκολο, όμως είμαι πολύ καλά στο εξωτερικό. Δεν θα επέστρεφα. Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικό, η διαφορά όμως είναι στο περιβάλλον. Τα γήπεδα είναι πιο άδεια σε σύγκριση με άλλες χώρες, η βία είναι πιο αισθητή στην Ιταλία. Δεν είναι όμως αυτό που με κρατάει μακριά όσο η χαρά να ζω περιπέτειες στο εξωτερικό, να γνωρίζω άλλες αθλητικές κουλτούρες. Όσο για την εθνική Ιταλίας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετικά χέρια. Θα είναι μία μελλοντική σκέψη καθώς αυτή τη στιγμή μου περιορίζει τη χαρά να προπονώ όλες τις ημέρες, να είμαι όλες τις ημέρες στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις Γιουβέντους και Μίλαν: «Οφείλω να πω ότι ο Αλέγκρι πρέπει να πιστωθεί πάρα πολλά για αυτό που έχει καταφέρει να παρουσιάσει στη Γιουβέντους, η οποία μετά το καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα μπορεί να φτάσει στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Εάν φτάσει στους “4” και εμείς επίσης, θα είναι δύσκολα επειδή είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Η Μίλαν; Η πτώση της συνδέεται και με οικονομικούς παράγοντες αλλά ο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει για πάντα δεμένος με τη Μίλαν. Εάν χρειαστεί να πουλήσει τον σύλλογο, θα παραμείνει οπαδός του όπως ήταν πάντα. Ο Ιντσάγκι από την άλλη πλευρά, αποτελεί μέρος της ιστορίας της Μίλαν. Η Μίλαν πήρε ένα ρίσκο επειδή επέλεξε έναν προπονητή χωρίς εμπειρία αλλά την εμπειρία δεν την έχει κανείς στο ξεκίνημά του. Ήταν μία σωστή επιλογή και ήταν σωστό που ο Πίπο ανέλαβε ξέροντας τις δυσκολίες που θα συναντούσε. Ελπίζω να συνεχίσει με τον Ιντσάγκι η Μίλαν και σιγά-σιγά να αρχίσουν να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.