Ζιντάν: «Παρακολουθώ τον Αζάρ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Εντέν Αζάρ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Εντέν Αζάρ. Ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ, αποκάλυψε ότι ο Βέλγος είναι ο παίκτης που του αρέσει περισσότερο.

«Υπάρχουν παίκτες που παρακολουθώ και που μου αρέσουν πολύ, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φυσικά. Είναι φανταστικοί παίκτες, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Εντέν Αζάρ. Μου αρέσουν όλα όσα κάνει στο γήπεδο.

Μου αρέσει η συμπεριφορά του, ο τρόπος που αλλάζει αποφασιστικά το παιχνίδι και το γεγονός ότι βελτιώνεται κάθε χρόνο. Μπορεί ακόμη να γίνει πολύ καλύτερος. Νομίζω αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος που η Τσέλσι είναι στην κορυφή του πίνακα», είπε ο «Ζιζού» για τον άσο των Λονδρέζων.

Ο ευρωπαϊκός Τύπος δε χρειάστηκε παρά μερικά λεπτά μετά τις δηλώσεις για να φτιάξει σενάρια για μεταγραφή του Βέλγου στη Ρεάλ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι με τον Αζάρ να έχει υπογράψει μόλις τον περασμένο Φεβρουαρίο νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι και να αποτελεί το μεγαλύτερο ατού του Ζοζέ Μουρίνιο, η αποχώρησή του από τους «μπλε» μοιάζει απίθανη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.