MARCA: “Η Ρεάλ είναι πλέον πολύ κοντά στον Γιόβιτς”

Μέρες τώρα η Άντραϊχτ και η Ρεάλ είναι σε συνεχή επικοινωνία ώστε ο Γιόβιτς να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων, Τώρα ίσως να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μέρες τώρα η Άντραϊχτ και η Ρεάλ είναι σε συνεχή επικοινωνία ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στη μετακίνηση του Γιόβιτς από την Φρανκφρούρτη στη Μαδρίτη. 
Οι Γερμανοί αξίωναν ένα ποσό κοντά στο 100 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον 21χρονο άσο. Η Ρεάλ δεν είχε διάθεση να ανέβει τόσο ψηλά, από την άλλη όμως ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε πολύ να εντάξει τον Γιόβιτς στο δυναμικό της. 
Οι συνεχείς επαφές και οι πιέσεις από την πλευρά των Μαδριλένων, ίσως και το γεγονός πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα της “Βασίλισσας”, φαίνεται πως έχουν αποφέρει καρπούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία κοντά στο ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ. 
Πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς η σπουδαία μεταγραφή του νεαρού άσου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 
Επίσης κάνει λόγο για συμφωνία και με τον Φερλάν Μεντί, χαρακτηρίζοντας την εβδομάδα που ξεκίνησε ως μία ιδιαίτερα δραστήρια εβδομάδα. 

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/06/03/5cf4e8cf46163fe0408b457d.html


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.