Αλκαράθ: «Ήξερα ότι θα κερδίσω»

Σίγουρος πως θα έπαιρνε τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Λούκας Αλκαράθ, μετά το τελικό 1-0.

Σίγουρος πως θα έπαιρνε τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Λούκας Αλκαράθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα και τόνισε πως το τελικό 1-0 κόντρα στη «βασίλισσα» της Ευρώπης οφείλεται στους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, δήλωσε πως δε χρειάζεται μεγάλος ενθουσιασμός μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός του Άρη τόνισε: «Ήμουν εκείνος που είχε πει αυτή την εβδομάδα ότι θα μπορούσα να κερδίσω, έτσι ήμουν λιγότερο έκπληκτος από τη νίκη σε σχέση με τους άλλους. Δεν είναι δικό μου το κατόρθωμα, αλλά της ομάδας. Ήταν μια μέρα γιορτής και έντονων συναισθημάτων. Ίσως χάσαμε περισσότερο από όσο έπρεπε την μπάλα, αλλά οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους. Τέτοια παιχνίδια απαιτούν προσπάθεια στον υπέρτατο βαθμό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική κατάσταση και η προσοχή που δείχνουν οι παίκτες».

Στην συνέχεια, τόνισε για τον προκάτοχό του, Χουάν Αντόνιο Ανγκέλα: «Οι συγκρίσεις δημιουργούν αδικίες. Είχε κερδίσει αγώνες. Το σημερινό ματς πιστεύω ότι θα αποτελέσει ένα κίνητρο για να νικήσουμε τη Λα Κορούνια».

Τέλος, ζήτησε από όλους να μετριάσουν τους πανηγυρισμούς τους: «Δεν μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να μην πανηγυρίζουν. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.