Κάμπελ: «Δεν έχω έμμονη ιδέα»

Ο Τζόελ Κάμπελ τόνισε πως δεν έχει εμμονή σχετικά με το να παραμείνει στην Άρσεναλ και να καθιερωθεί σε αυτή.

Ο Τζόελ Κάμπελ τόνισε πως δεν έχει εμμονή σχετικά με το να παραμείνει στην Άρσεναλ και να καθιερωθεί σε αυτή. Ο Κοσταρικανός επιθετικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την θητεία του στη Βιγιαρεάλ και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Αρχικά, ο Κάμπελ τόνισε: «Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκομαι, εμένα με ενδιαφέρει να παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο και το γεγονός ότι είμαι υγιής. Ξέρω ότι έχω ακόμη 10-15 χρόνια καριέρας μπροστά μου, αλλά δεν έχω έμμονη ιδέα να παίξω στην Άρσεναλ. Αν έχω την ευκαιρία να αγωνιστεί εκεί, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ειδάλλως θα πάω σε κάποια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει στο Champions ή στο Europa League».

Στη συνέχεια, ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Ο Αρσέν Βενγκέρ με θέλει στην προετοιμασία, αλλά μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αν θα πάω δανεικός ή θα με πουλήσουν. Ξέρω πως η Άρσεναλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, είδαμε τον Γουόλκοτ να παίζει ελάχιστα φέτος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Εγώ πάντως θα παλέψω για το όνειρό μου».

Τέλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε για τη θητεία του στην ισπανική ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία μου εκεί. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια από τη στιγμή που πήγα στην ομάδα και είχα καλή παρουσία. Θα ήθελα να είχα περισσότερα γκολ και ασίστ, αλλά θα έρθουν κι αυτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.