Δύο τέρματα μακριά από Μπουντραγκένιο ο Ρονάλντο

Δύο τέρματα χωρίζουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το να ισοφαρίσει τον παλαίμαχο άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης Εμίλιο Μπουντραγκένιο, ο οποίος είχε σημειώσει 171 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη «βασίλισσα».

Δύο τέρματα χωρίζουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το να ισοφαρίσει τον παλαίμαχο άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης Εμίλιο Μπουντραγκένιο, ο οποίος είχε σημειώσει 171 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη «βασίλισσα».

Ο Μπουντραγκένιο βρήκε στόχο 171 φορές σε 463 παιχνίδια από το 1983 μέχρι το 1995. Οι επιδόσεις του Κριστιάνο όμως είναι εξωπραγματικές καθώς έχει πετύχει 169 τέρματα σε 170 αγώνες, κάτι που σημαίνει ότι σημειώσει σχεδόν ένα γκολ σε κάθε αγώνα που έχει παίξει με τους «γκαλάκτικος».

Ο Κριστιάνο ηγείται στην κατάταξη των τερμάτων ανά αγώνα έχοντας προσπεράσει εμβληματικές μορφές της Ρεάλ όπως τους Πούσκας, Ντι Στέφανο και Παϊνιο.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο μέσος όρος τερμάτων του Πορτογάλου άσσου είναι κάτι παραπάνω από ένα γκολ σε κάθε αγώνα καθώς έχει σημειώσει 126 τέρματα σε 118 αγώνες. Μέχρι τώρα, στη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 14 τέρματα στο πρωτάθλημα ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχε πετύχει 21. Όσον αφορά τους άλλους επιθετικούς της ομάδας, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και ο Ιγκουαϊν που, πριν τον τραυματισμό του σκόραρε κάθε 92 λεπτά, μία επίδοση που μόνο αυτές των Μέσι και Φαλκάο μπορούν να ξεπεράσουν.

Δύο γκολ λοιπόν απομένουν για τον Κριστιάνο προκειμένου να γίνει ο όγδοος σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.