Αρμπελόα:”Οι οπαδοί πρέπει να μας στηρίζουν ούτως ή άλλως”

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Αρμπελόα, μίλησε στον τύπο πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Ίκερ Κασίγιας.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Αρμπελόα, μίλησε στον τύπο πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Ίκερ Κασίγιας.

Ο παίκτης πιστεύει ότι οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να πάνε στο γήπεδο και να τη στηρίξουν όπως και να έχει και πως είναι πρώτα φίλαθλοι της Ρεάλ και μετά του Κασίγιας. Ωστόσο, πιστεύει ότι είναι λογικό που οι οπαδοί της ομάδας πήραν το μέρος του Ίκερ καθώς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για αυτούς ο συγκεκριμένος παίκτης.

«Πιστεύω πως ο μόνος τρόπος  να αντιδράσει το φίλαθλο κοινό είναι να υποστηρίξει την ομάδα, είτε παίζει ο Ίκερ είτε όχι, επειδή είναι φίλοι της Ρεάλ και όχι του Κασίγιας».

Θα παίξει ο Ίκερ ή ο Αντάν:

«Πραγματικά δεν ξέρω. Αλλά για τους οπαδούς δεν θα πρέπει να παίζει ρόλο ποιος θα αγωνιστεί, μόνο το να κερδίζει η ομάδα. Μου αρέσει το γεγονός ότι οι φίλαθλοι αγαπάνε τόσο τον Ίκερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν  υποστηρίζουν τον Αντάν ή τον προπονητή. Όλοι θέλουμε η Ρεάλ να κερδίζει τίτλους και οι φίλαθλοι το ίδιο. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μπορεί ο Κασίγιας να βρεθεί στον πάγκο για μερικά παιχνίδια αλλά θα συνεχίζει να δείχνει το πόσο καλός είναι και θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε πολλά τρόπαια».

Εφόσον είναι απόφαση του προπονητή, αυτό δεν κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τον Αντάν; :

«Όχι δεν είναι δύσκολη η κατάσταση γι’ αυτόν. Σημαίνει πολύ απλά ότι τα πηγαίνει αρκετά καλά. Εάν κάποιος κάθεται στον πάγκο συχνά οι φίλοι της ομάδας πιστεύουν ότι ο παίκτης κάνει κάτι λάθος αλλά πολύ συχνά σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι καλύτερος. Ο Αντάν είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και του έχουμε εμπιστοσύνη».

Έχει συζητηθεί στα αποδυτήρια το θέμα;

:«Όχι, γιατί αν το συζητούσαμε τότε θα έπρεπε να συζητήσουμε για 15 αλλαγές που γίνονται κάθε εβδομάδα. Ο Ίκερ είναι ο πρώτος που πρέπει να το παίρνει χαλαρά χωρίς να αγχώνεται και δείχνει ότι είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης και άκρως επαγγελματίας γιατί προπονείται πιο σκληρά από ποτέ. Οι Πέπε, Τσάβι και Κριστιάνο έχουν κάτσει και αυτοί στον πάγκο.

Ποιο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό, αυτό με τη Σοσιεδάδ ή αυτό με τη Θέλτα; :

«Είναι εξίσου σημαντικά και τα δύο. Κανείς δεν πιστεύει ότι θέλουμε να παρατήσουμε το πρωτάθλημα εάν θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους. Είναι δύσκολο να τα πηγαίνεις καλά στο κύπελλο ή στο Champions League εάν δεν τα πηγαίνεις καλά στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.