Βαλντές:”Δεν έχω συζητήσει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου μου”

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντέζ μίλησε στη συνέντευξη τύπου στην οποία παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να δει τον εαυτό του έξω απ' την ομάδα στην οποία βρίσκεται 11 χρόνια.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντέζ μίλησε στη συνέντευξη τύπου στην οποία παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να δει τον εαυτό του έξω απ’ την ομάδα στην οποία βρίσκεται 11 χρόνια. Επίσης, εμφανίστηκε αγχωμένος για την ανανέωση του συμβολαίου του και πως αυτό ακόμα δεν έχει λυθεί.

Για το νέο συμβόλαιο:

«Από τότε που υπέγραψα το τελευταίο δεν το έχω ξανασυζητήσει. Οι ελπίδες μου να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. ο χρόνος θα δείξει. Είμαι σε αυτή την ομάδα για 11 χρόνια και αυτό είναι περίπλοκο σε πολλούς τομείς. Δεν έχω εμπειρίες από άλλες κουλτούρες, άλλους τρόπους ποδοσφαίρου, άλλες χώρες».

Αμφισβήτηση:

«Μόνο αυτοί οι τερματοφύλακες που έχουν καθίσει κάτω απ’ τα δοκάρια μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Έχω δει όλα τα είδη τερματοφυλάκων. Το μόνο πράγμα που προσπαθείς να κάνει είναι να κερδίζεις, αλλά ό,τι λέγεται και όλες οι αμφιβολίες για μένα είναι κάτι που δεν με παραξενεύει. Δεν είπα ποτέ ότι δεν είχα την υποστήριξη των φιλάθλων. Η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική είτε όταν κάνουν λάθη είτε όχι».

Για τον Ίκερ Κασίγιας:

«Ήμουν έκπληκτος όταν το έμαθα. Δεν ξέρω γιατί, μόνο ο προπονητής ξέρει το λόγο. Αλλά ο Ίκερ ξέρει ότι έχει την υποστήριξή μου και θέλω να τον ξαναδώ βασικό, όπου εκεί πρέπει να είναι. Είμαι ο τελευταίος που θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα αυτό».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι όλα έχουν τελειώσει. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μέχρι στιγμής πάμε καλά αλλά τίποτα δεν έχει καθοριστεί ακόμα».

Για την αποτυχία της Ρεάλ:

«εάν κερδίσομε το πρωτάθλημα θα είναι επειδή εμείς τα καταφέραμε. Δεν παίζει ρόλο ποιος είναι πίσω μας ή ποιος είναι πιο κοντά μας στη βαθμολογία».

Για τα ντέρμπυ:

«Είναι πάντα σημαντικά είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες στην έδρα μας και πάντα δίνουμε την πρέπουσα προσοχή».

Για τον προπονητή και το ντέρμπυ:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα μαζί του γι’ αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να τον έχουμε κοντά μας και με τον καιρό να επανέλθουμε στην πραγματικότητα».

Για τους τερματοφύλακες της Εσπανιόλ:

«Και οι δύο είναι καλοί τερματοφύλακες. Ο Κρίστιαν πλήρωσε λίγο την κακή πορεία της ομάδας. Όποιος και να παίξει θα κάνει καλά τη δουλειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.