Κερέθο:”Ο Φαλκάο έχει συμφωνήσει με Ρεάλ”

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέθο, αποκάλυψε ότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ρανταμέλ Φαλκάο έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέθο, αποκάλυψε ότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ρανταμέλ Φαλκάο έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στον εντός έδρας αγώνα με τη Θέλτα Βίγκο στον οποίο ο Κερέθο μίλησε σε έναν από τους καλεσμένους του για το μέλλον του Κολομβιανού άσσου και συγκεκριμένα δήλωσε : «ο Φαλκάο έχει συμφωνήσει σχεδόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Μερικές μέρες πριν ο Φαλκάο μίλησε για το πόσο ευτυχισμένος είναι σε βράβευσή του στο Ντουμπάι αλλά επίσης δήλωσε ότι δεν ξέρει καθόλου το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τον Ιούνιο. Ο επικεφαλής μάνατζερ της Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης τόνισε : «Ο Φαλκάο έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του» και είναι κατανοητό ότι οι «ροχιμπλάνκος» δεν πρόκειται να εμποδίσουν κάποια ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη απ’ τη στιγμή που έχει προσφέρει τόσα πολλά από την πρώτη μέρα της άφιξής του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.