Αλόνσο:”Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου”

Μετά το φιλικό με τη Βολιβία, ο Τσάβι Αλόνσο παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Μετά το φιλικό με τη Βολιβία, ο Τσάβι Αλόνσο παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2014 αλλά ο σύλλογος τον έχει ήδη προσεγγίσει προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση. Ο Ισπανός δήλωσε πρόσφατα ότι μόνο με τις ίδιες αποδοχές θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Δεν έχω ιδέα το τι θα γίνει» φαίνεται να είπε στον ισπανικό τύπο ο κεντρικός της «βασίλισσας» όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του. Ακόμα, ρωτήθηκε και για το φλέγον ζήτημα των ημερών με τον Ίκερ Κασίγιας να μένει στον πάγκο για τον αγώνα με τη Μάλαγα αλλά δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.com: «τώρα δεν είναι η σωστή στιγμή για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα, θα το συζητήσω άλλη φορά»  
Στη συνέχεια μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με τη Σοσιεδάδ: «Η Ρεάλ χρειάζεται περισσότερο από τη Σοσιεδάδ. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά».

Αν εξαιρέσουμε την αμφισβήτηση του ίδιου του παίκτη, οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει στο σύλλογο δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το Νοέμβριο, 18 μήνες πριν λήξει το προηγούμενο συμβόλαιό του, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του συλλόγου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Ωστόσο, ο Τσάβι Αλόνσο έχει το χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει για το μέλλον του, το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και μέχρι τότε η διοίκηση της Ρεάλ πρέπει να κλείσει τη συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μάλιστα, και το φίλαθλο κοινό πιστεύει ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου είναι ό,τι καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για το σύλλογο καθώς είναι ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας. Συγκεκριμένα, σε ψηφοφορία που έγινε τον Αύγουστο το 83% των φιλάθλων ψήφισαν υπέρ του να συνεχίσει ο Αλόνσο στη «βασίλισσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.