Μουρίνιο:” Είμαι πολύ μικρός για να σταματήσω”

Για μια ακόμη φορά έδειξε τις προθέσεις του ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ομάδα της Μαδρίτης.

Για μια ακόμη φορά έδειξε τις προθέσεις του ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ομάδα της Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Φέργκιουσον λέει ότι είναι πολύ μεγάλος για να αποσυρθεί πλέον, οπότε εγώ είμαι πολύ μικρός για να σταματήσω. Θέλω να κερδίσω τον τρίτο τίτλο μου στο Champion League με την Τρίτη μου ομάδα» δήλωσε στη Tuttosport.

Για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε ο Special one δήλωσε:

«Αυτή την εικόνα προωθεί ο τύπος, ειδικά στην Ισπανία, αλλά μάλλον θα πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο από μία εβδομάδα. Τους τελευταίους δύο μήνες χάσαμε σχεδόν τα πάντα. Μετά την ήττα μας στη Μάλαγα σκέφτηκα πολύ τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για το μέλλον της ομάδας. Πέρασα τις γιορτές στην Πορτογαλία με την οικογένειά μου και τώρα βρίσκομαι εδώ στο Ντουμπάι με πολλούς φίλους όπως ο Μαραντόνα και ο Καπέλλο. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει, πρακτικά κάθε μέρα, κάθε λεπτό και  κάθε δευτερόλεπτο. Όμως μόνο ένα πράγμα μένει σταθερό: ο προπονητής είναι πάντα αυτός που διαλέγει την ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί ανέφερε:

«Θα μιμηθώ τον Άλεξ Φέργκιουσον που είπε ότι είναι πολύ μεγάλος για να αποσυρθεί. Λοιπόν, εγώ είμαι πολύ μικρός για να σταματήσω. Πάντα έλεγα ότι θέλω να κερδίσω το τρίτο Champion League με τρεις διαφορετικές ομάδες αφού το κέρδισα με την Πόρτο και την Ίντερ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το δέκατο Champions League στην ιστορία της μιας και καμία ομάδα να μην έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό στο συγκεκριμένο θεσμό».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για τη Γιουβέντους:

«Με τον Κόντε στον πάγκο της αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει το Champions League. Είναι πολύ δεμένη και δυνατή ομάδα, σαν ένα πλοίο που δεν μπορεί να βυθιστεί. Τους λείπει ίσως ένας επιθετικός; Αυτό ισχύει αν και αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει απρόβλεπτους γιατί κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Είτε είναι μέσος είτε επιθετικός. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις τον Μπενζεμά ή τον Ιγκουαϊν στην επίθεση όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο καλά οργανωμένη άμυνα. Μου θυμίζουν την Πόρτο που είχα αναλάβει το 2004. Την Πόρτο που, σε περίπτωση που ξεχνάει κάποιος, κέρδισε το Champions League στο Γκελσενκίρχεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.