Φαλκάο:”Στην Ατλέτικο σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι”

Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Ρανταμέλ Φαλκάο προκειμένου να τιμηθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής γι' αυτή τη χρονιά και ασφαλώς ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Ρανταμέλ Φαλκάο προκειμένου να τιμηθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής γι’ αυτή τη χρονιά και ασφαλώς ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 26χρονος επιθετικός όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Μαδρίτη δήλωσε: «Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης οπότε θα είμαι εδώ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Ο σύλλογος έχει κάνει πολλά για να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος τόσο στους προσωπικούς όσο και στους στόχους της ομάδας μου».

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο σύλλογός μου. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για μένα αλλά ευτυχώς δεν με επηρεάζει. Αυτή τη στιγμή η Ατλέτικο είναι η καθημερινότητά μου και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ίσως υπάρξει κάποιο άλλο πρωτάθλημα στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την Ατλέτικο» προσέθεσε ο Κολομβιανός άσος.

Ο Φαλκάο επίσης μίλησε και για το Μαραντόνα: « Κάποιοι άνθρωποι μπορούν καλύτερα να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος οπότε αυτό το αφήνω στους δημοσιογράφους. Εγώ απλά παίζω οπότε δεν μπορώ να πω κάτι αλλά ο Μαραντόνα ήταν πάντα ένα παράδειγμα προς μίμηση για μένα και επίσης ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Το να παίρνει μέρος σε αυτή τη βράβευσή μου αποτελεί τιμή για μένα».

Ερωτηθείς για το ισπανικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα έχει σαφές πλεονέκτημα και μοιάζει συμπαγής ομάδα. Ξέρουμε ότι εάν διατηρήσουν τη διαφορά θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να τους ανταγωνιστούμε. Βελτιωνόμαστε συνέχεια και συνεχίζουμε να μαζεύουμε βαθμούς και έτσι θα δούμε στο τέλος της σεζόν που θα βρισκόμαστε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε: «Από τότε που ήρθε στη Μαδρίτη βελτιωνόμαστε συνεχώς και είναι το κλειδί για όλα τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει. Συνεχίζουμε βελτιωνόμαστε και μας διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και αυτό το δείχνουμε από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.