Φεχούλι: “Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό”

Ο παίκτης της Βαλένθια, Σοφιάν Φεχούλι, έκανε μία σύνοψη της χρονιάς που πέρασε και μίλησε για την καλύτερη αλλά και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν γι' αυτόν.

Ο παίκτης της Βαλένθια, Σοφιάν Φεχούλι, έκανε μία σύνοψη της χρονιάς που πέρασε και μίλησε για την καλύτερη αλλά και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν γι’ αυτόν.

Ως καλύτερες στιγμές ξεχώρισε την βράβευσή του ως ο καλύτερος Αλγερινός παίκτης για το 2012 αλλά και το τέρμα που πέτυχε στον αγώνα απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν πολύ έντονο για μένα, τη μητέρα μου και τους φίλους μου όταν αποδέχτηκα το βραβείο και το παρέλαβα απ’ τα χέρια του Γιόχαν Κρόιφ. Ωστόσο, μιλώντας καθαρά ποδοσφαιρικά η καλύτερη στιγμή μου ήταν το γκολ που πέτυχα στο Μεστάγια εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μου και το γεγονός ότι αυτό το τέρμα έδωσε τη νίκη στη Βαλένθια το έκανε ακόμα πιο σημαντικό».

Όσον αφορά τις άσχημες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, για τον Φεχούλι ήταν η ήττα από τη Σοσιεδάδ που αποδείχθηκε πολύ σκληρή. Ο μέσος της Βαλένθια όμως κοιτάει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και σχολιάζει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Υπάρχουν πολλοί θετικοί άνθρωποι στην ομάδα, περνάμε πολύ όμορφα και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό ανάμεσα όχι μόνο σε εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά τόσο και με το τεχνικό επιτελείο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.