Έμερι: «Πρόβα τελικού με ΑΕΚ»

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε για τη Σεβίλλη το προσεχές φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ουνάι Έμερι, καθώς θεωρεί πως θα αποτελέσει πρόβα για την ομάδα του εν όψει του τελικού του Σούπερ Καπ με τη Μπαρτσελόνα.

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε για τη Σεβίλλη το προσεχές φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ουνάι Έμερι, καθώς θεωρεί πως θα αποτελέσει πρόβα για την ομάδα του εν όψει του τελικού του Σούπερ Καπ με τη Μπαρτσελόνα. 

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του τη νέα σεζόν μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και έχει ρίξει το βάρος στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

«Έχουμε κλείσει μία εβδομάδα σκληρών προπονήσεων και προετοιμαζόμαστε για το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι περισσότερο θετικές παρά αρνητικές. Οι παίκτες δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό βοηθάει ολόκληρη την ομάδα μας», ανάφερε αρχικά ο Έμερι και συνέχισε:
«Δεν δίνουμε μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα με τη Γουότφορντ. Η προετοιμασία μας έχει πάει αρκετά καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα και πλέον ανοίγεται ένας νέος κύκλος μπροστά μας. Το Σάββατο 8 Αυγούστου παίζουμε με την ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που θα είναι πρόβα τελικού και θέλουμε να δούμε και άλλα θετικά πράγματα». 

Καταλήγοντας, ο Ισπανός υπογράμμισε: «Τώρα μας απασχολεί περισσότερο το Σούπερ Καπ, αλλά μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα, το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας. Πέρυσι με την Ρεάλ δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και φέτος θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θέλω να γινόμαστε καλύτεροι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Θέλω να πετύχουμε κάτι σημαντικό στην Τιφλίδα, αλλά χωρίς να ξεχνάμε πως αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το πρωτάθλημα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.