Οι επιλογές του Γιορέντε

Αν και ο Φερνάντο Γιορέντε ήθελε ν΄ αφήσει το «Σαν Μαμές» από φέτος το καλοκαίρι και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, από την Μπιλμπάο, την καριέρα του δεν το κατάφερε.

Αν και ο Φερνάντο Γιορέντε ήθελε ν΄ αφήσει το «Σαν Μαμές» από φέτος το καλοκαίρι και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, από την Μπιλμπάο, την καριέρα του δεν το κατάφερε.

Ήδη έχει ενσωματωθεί με το σύνολο της βασκικής ομάδας, ο Μαρσέλο Μπιέλσα τον έχει χρησιμοποιήσει, ενώ ο ίδιος έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό, διατηρώντας την πάντα καλή σχέση του με τα δίχτυα.

Το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι αυτή η χρονιά θα είναι και η τελευταία του στην Αθλέτικ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και εξέλιξη τον ερχόμενο Γενάρη. Άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013, με αποτέλεσμα η λογική να «λέει» ότι οι Βάσκοι θα κοιτάξουν να έχουν οικονομικές απολαβές από τα δικαιώματά του.

Αν δεν πωληθεί, ο Γιορέντε θα είναι σε θέση από τον Ιανουάριο να βρει την ομάδα της αρεσκείας του και να συμφωνήσει μαζί της. Οπότε η πώληση τον Γενάρη είναι το πιθανότερο σενάριο με αρκετές ομάδες να φαίνονται διατεθειμένες να δώσουν τα περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θ΄ αξιώσει η Μπιλμπάο.

Φαβορί δίνεται η Λίβερπουλ, που ήδη έχει προσεγγίσει με σοβαρή πρόταση την Αθλέτικ, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Τσέλσι και Μίλαν να είναι έτοιμες να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.