Μουρίνιο: «Στέλνω μια αγκαλιά στον Γκουαρντιόλα»

Το εμπάργκο του Ζοζέ Μουρίνιο στους Ισπανούς δημοσιογράφους, διακόπηκε. Αλλωστε, επί της ουσίας δεν υπάρχει αντικείμενο προς... διαφωνία, αφού η μία ιστορία (Πριμέρα Ντιβιζιόν) είχε θετική και η άλλη (Τσάμπιονς Λιγκ) αρνητική κατάληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εμπάργκο του Ζοζέ Μουρίνιο στους Ισπανούς δημοσιογράφους, διακόπηκε. Αλλωστε, επί της ουσίας δεν υπάρχει αντικείμενο προς… διαφωνία, αφού η μία ιστορία (Πριμέρα Ντιβιζιόν) είχε θετική και η άλλη (Τσάμπιονς Λιγκ) αρνητική κατάληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου ενόψει του ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έρχεται στο ιδανικό “timing”, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μπαρτσελόνα.

«Είναι μια προσωπική του απόφαση» σχολίασε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: «Εκείνος γνωρίζει το “γιατί” και αν θέλει μπορεί να το εξηγήσει. Είμαι προπονητής εδώ και 12 χρόνια και θα με ενοχλούσε να ερχόταν ο Ιούνιος και να ξέρω ότι δεν έχω μπροστά μου αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ομως, πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του καθενός. Αν για τον Γκουαρντιόλα η ευχαρίστηση της ζωής βρίσκεται σ΄ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, καλά κάνει. Του στέλνω μια αγκαλιά!»

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει και το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα. Ηταν επόμενο, αφού ο Μουρίνιο είχε… χώσει το χέρι στο μάτι του (!) πριν από μερικούς μήνες, σ΄ ένα επεισοδιακό ντέρμπι Μπάρτσα-Ρεάλ. «Αποφάσισαν ότι ο Βιλανόβα είναι ο ιδανικός και είμαι βέβαιος ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Η Μπαρτσελόνα παραμένει η μεγάλη αντίπαλος για τον τίτλο. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.