Μουρίνιο: «Μας βγήκε το ρίσκο»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της «βασίλισσας» της Ευρώπης υπογράμμισε πως βγήκε το ρίσκο που πήρε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του.

Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Περίμενα αυτή την ερώτηση, αλλά εγώ προτιμώ να αντιμετωπίζω μία ομάδα που έχει καλό προπονητή και οργανώνει με τέτοιο τρόπο την άμυνά της. Η Μαγιόρκα αμύνθηκε πολύ καλά, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ήξεραν τα δυνατά μας σημεία και έπαιξαν καλά τακτικά. Αμύνθηκαν με μεγάλη συγκέντρωση, χωρίς να κάνουν λάθη και οι έντεκα παίκτες ήταν όλοι στην άμυνα και περίμεναν να αντεπιτεθούν. Είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και δεν εμείς το αντίθετο. Υπεύθυνη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν η Μαγιόρκα. Πάντως, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και η Μαγιόρκα δεν μας το επέτρεψε».

Στην συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Είχαμε ετοιμάσει ένα χαρτί, αν πετυχαίναμε δεύτερο γκολ στον αγώνα. Ρισκάραμε πολύ και αν σκοράραμε, τότε θα αλλάζαμε την τακτική μας. Έχουμε αρκετή εμπειρία από τέτοιες φάσεις και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις, παίρνοντας το μήνυμα που θέλεις. Έτσι αποφάσισα να δώσω ένα χαρτί».

Τέλος, τόνισε για τον Μαρσέλο: «Τον άλλαξα, επειδή ήθελα να παίξω με τρεις παίκτες στην άμυνα. Είχαν δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε χώρο. Για αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Κοεντράο, τον Πέπε και τον Σέρχιο Ράμος ως κεντρικούς αμυντικούς. Είχαμε την ποιότητα και την ταχύτητα να παίξουμε τρεις εναντίον τριών. Ήταν μία επιθετική άμυνα. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές γίνονται, ακόμη και αν δεν έχουμε άσχημη απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας