Ποτσετίνο: «Βρέθηκε κοντά στην Εσπανιόλ ο Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε κοντά στην Εσπανιόλ, όταν είχε φτάσει στη Βαρκελώνη, σε ηλικία 13 ετών, για να δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε κοντά στην Εσπανιόλ, όταν είχε φτάσει στη Βαρκελώνη, σε ηλικία 13 ετών, για να δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως η ιστορία του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μπορεί να ήταν διαφορετική αν τελικά ο Μέσι είχε υπογράψει στην Εσπανιόλ. 

Χαρακτηριστικά, ο Ποτσετίνο τόνισε: «εκίνησα να ακούω καλά λόγια για εκείνον όταν ήμουν στην Εσπανιόλ, μου έλεγαν για έναν μικρόσωμο τύπο που αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Έφτασε στην Ισπανία όταν ήταν 13 ετών και άκουσα ότι ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Εσπανιόλ. Όμως, όταν ο Μέσι αγωνίστηκε απέναντι στη Γιουβέντους, στο τουρνουά ”Ζοάν Καμπέρ”, έπεισε του υπεύθυνους των “Μπλαουγκράνα” να τον κρατήσουν στην ομάδα τους».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε: «Εάν ο Μέσι δεν είχε αγωνιστεί τότε στο συγκεκριμένο τουρνουά, μάλλον τώρα θα ήταν το αστέρι της Εσπανιόλ και η Εσπανιόλ θα είχε το μέγεθος της Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν τότε συμπαίκτες και τώρα να τον προπονούσα εγώ στην Εσπανιόλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.