Ρεάλ Μ. – Έλτσε 2-1: Ο Μπενζεμά έδωσε τη λύση (hls)

Η Έλτσε προηγήθηκε στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», όμως η Ρεάλ έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με δύο γκολ του Μπενζεμά για να επιστρέψει στις νίκες (2-1).

Η Έλτσε προηγήθηκε στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», όμως η Ρεάλ έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με δύο γκολ του Μπενζεμά για να επιστρέψει στις νίκες (2-1).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα δεν είχε περιθώρια για άλλη γκέλα και τελικά την απέφυγε, με τον Γάλλο στράικερ να δίνει τη λύση με τέρματα στο 73′ και στο 90+1′. Παρέμεινε έτσι αήττητη έβδομη σερί αγωνιστική και διατήρησε τις όποιες ελπίδες τίτλου, ενώ η Έλτσε επέστρεψε στις ήττες και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.  
Η Ρεάλ, με τον Σέρχιο Ράμος να επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έφτασε κοντά στο 1-0 με σουτ του Μπενζεμά από καλή θέση που πέρασε άουτ. Μοναδική απειλητική επίθεση της Έλτσε στο α’ μέρος, μία επικίνδυνη μπαλιά προς τον Καρίγιο που πρόλαβε όμως ο Κουρτουά.
Στο β’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και στο 60ό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Ντάνι Κάλβο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Η Ρεάλ όμως απάντησε στο 73′ με τον Μόντριτς (είχε μπει στο ματς ως αλλαγή) να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Μπενζεμά να ισοφαρίζει από τη μικρή περιοχή με τον ίδιο τρόπο, για το έκτο φετινό του γκολ με κεφαλιά.
Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Καζεμίρο, ενώ στο 89′ ο Νάτσο σούταρε από το ημικύκλιο όμως ο Μπαντία μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Τελικά τη λύση έδωσε και πάλι ο Μπενζεμά, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τρομερό αριστερό διαγώνιο σουτ στο όριο της περιοχής έγραψε το τελικό σκορ.
ΡΕΑΛ Μ. (Ζιντάν): Κουρτουά – Βαράν, Ράμος (61′ Ροντρίγκο), Νάτσο – Καζεμίρο – Βάσκεθ, Βαλβέρδε (62′ Κρόος), Ίσκο (62′ Μόντριτς), Μεντί – Μπενζεμά, Βινίσιους (75′ Αζάρ).
ΕΛΤΣΕ (Εσκριμπά): Μπαντία – Μπαραγάν (36′ Τσίφου), Κάλβο, Βερντού, Μοχίκα – Μορέντε (75′ Χοσάν), Γκούτι (86′ Γκονζάλεθ), Μαρκόνε, Τσάβες (87′ Χοσέμα) – Καρίγιο, Μπογιέ (75′ Εμφουλού).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.