Μίλαν Γιόβιτς: “Αν ο Λούκα είναι ένοχος, να πάει φυλακή”

Ο  πατέρας του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα, μίλησε με σιγουριά για την αθωότητα του γιου του.

Σε ισπανικη εφημερίδα μίλησε ο Μίλαν Γιόβιτς, πατέρας του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα, ο οποίος κατηγορείται ότι παραβίασε την καραντίνα στη Σερβία. Τόνισε μάλιστα πως για να φύγει από την Ισπανία πήρε άδεια από τη Ρεάλ, γεγονός που επιβεβαίωσε και η “βασίλισσα”, ενώ ξεκαθάρισε πως φωτογραφίες που τον έδειχναν εκτός σπιτιού ήταν από την Ισπανία κι όχι από τη Σερβία.

“Ο Λούκα έκανε δύο τεστ για τον κορωνοϊό και τα δύο ήταν αρνητικά. Γι’ αυτό και πήρε άδεια για να φύγει από την Ισπανία και να έρθει στην Σερβία. Τότε τον παρουσιάζουν ως έναν εγκληματία. Αν πρέπει να πάει φυλακή, ας πάει. Συμφωνώ με όσα λέει ο Πρόεδρος της Σερβίας αλλά μόνο αν είναι ένοχος. Θα υποστήριζα αυτή την απόφαση αν έκανε κάτι λάθος, αλλά ήρθε στο Βελιγράδι και έμεινε σπίτι. Η κοπέλα του είναι έγκυος και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Κάποιες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν, είναι από την Ισπανία, όχι από την Σερβία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.