Τα στιγμιότυπα της 17ης αγωνιστικής στην Primera (videοs)

Συνέχισε νικηφόρα η Ατλέτικο Μαδρίτης, απώλεια δύο βαθμών για την Μπαρτσελόνα ...

Το … «στραβοπάτημα» της Μπαρτσελόνα στο παραδοσιακά αφιλόξενο «σπίτι» της Ρεάλ Σοσιεδάδ, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρησή της με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Οσασούνα, που ήρθε να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 2ης ημέρας για την 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 

Ντεπορτίβο Αλαβές – Λεγανιές 1-1

Σ’ ένα σκληρό ματς με αρκετά μαρκαρίσματα στο όριο η Λεγανιές κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπράιτβαϊτ στο 43’ αλλά στο 81’ ο Χοσέλου «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους. 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 

Γρανάδα – Λεβάντε 1-2

Την ευκαιρία ν’ αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και να έχει βλέψεις για κάτι πλέον ουσιαστικό από μια παρουσία στη μέση της βαθμολογίας έχασε η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-2 (60’ Μασί – 55΄ Ροσίνα, 89’ Μπαρντί) από τη Λεβάντε, με την τελευταία να παίρνει σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-2

To «Ανοέτα» ποτέ δεν ήταν φιλόξενο για τους Καταλανούς, ασχέτως αν τις δύο προηγούμενες σεζόν είχαν καταφέρει να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Λίγες ημέρες πριν από το «El Classico» η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 2-2 (12’ πεν. Ογιαρθάμπαλ, 62’ Άιζακ – 38’ Γκριεζμάν, 49’ Σουάρες) κι αν αύριο η «Βασίλισσα» επικρατήσει της Βαλένθια στην εκτός έδρας αναμέτρηση, τότε η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Ατλέτικο Μπιλμπάο – Εϊμπάρ 0-0

Οι Βάσκοι δεν υποτίμησαν μεν την Εϊμπάρ, έδρεψαν τους καρπούς της εξαιρετικής τους άμυνας διασφαλίζοντας το μηδέν στα μετόπισθεν, «προδόθηκαν» όμως από την επιθετική τους δυστοκία. Σπουδαίος βαθμός για την Εϊμπάρ που μετρά έξι ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα 2-0

Σε σταθερή τροχιά ανάκαμψης βρίσκεται η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αφήνοντας πίσω της το σύνηθες 0-0 κι «αγκαλιάζοντας» πλέον το 2-0 ως σκορ, με το οποίο πριν από λίγες ημέρες επικράτησε και της Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League. Ο Μοράτα έκανε το 1-0 στο 67’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νιγκέζ στο 75’.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 

Χετάφε – Ρεάλ Βαγιαδολίδ (13.00)

Θέλτα Βίγκο – Μαγιόρκα (15.00)

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μπέτις (17.00)

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ (19.30)

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.