“Πλούσιο” 0-0 στην Αλμερία

Αλμερία και Βιγιαρεάλ έμειναν στο "μηδέν" στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Μεντιτεράνεο", αλλά το ματς είχε πολλές φάσεις, ένταση, δύναμη και δυο κόκκινες κάρτες. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν στάθηκε ικανός για να ξεφύγουν οι γηπεδούχοι από την επικίνδυνη ζώνη.

Αλμερία και Βιγιαρεάλ έμειναν στο “μηδέν” στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Μεντιτεράνεο”, αλλά το ματς είχε πολλές φάσεις, ένταση, δύναμη και δυο κόκκινες κάρτες. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν στάθηκε ικανός για να ξεφύγουν οι γηπεδούχοι από την επικίνδυνη ζώνη.

Και πως να γίνει αυτό, όταν η Αλμερία έχει σημειώσει από την αρχή της περιόδου όλη κι όλη μια εντός έδρας νίκη, ενώ έχει την χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της νέας περιόδου, αλλά εξακολουθεί να είναι χωρίς εκτός έδρας νίκη το 2015 (0-4-2). Να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Αρχικά αποβλήθηκε από την Αλμερία ο Ντος Σάντος στο 40′ και στη συνέχεια πήρε σειρά ο Κόστα του “κίτρινου υποβρυχίου” στο 55′.

Το αποτέλεσμα
Αλμερία – Βιγιαρεάλ 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.