Στήριξε τον Μέσι ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε στήριξε τον Λιονέλ Μέσι για το χαμένο πέναλτι στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το τέλος του αγώνα των δυο ομάδων στο γήπεδο «Etihad».

Ο Λουίς Ενρίκε στήριξε τον Λιονέλ Μέσι για το χαμένο πέναλτι στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το τέλος του αγώνα των δυο ομάδων στο γήπεδο «Etihad». Ο τεχνικός των Καταλανών έδειξε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τους «πολίτες» και συμπλήρωσε πως στόχος των «μπλαουγκράνα» στο συγκεκριμένο ματς ήταν η νίκη.


Αρχικά, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε: «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Παίξαμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό».


Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Καταλανών συμπλήρωσε: «Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε από την αρχή και δεν μας ένοιαζε το ακριβές αποτέλεσμα. Πρέπει να θυμόμαστε όμως ότι οι αντίπαλοί μας είναι μια ποιοτική ομάδα και το ζευγάρι παραμένει δύσκολο. Είμαι εντυπωσιασμένος από όλους και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το αποτέλεσμα και τη νοοτροπία που έδειξαν».


Τέλος, ο Λουίς Ενρίκε μίλησε και για το χαμένο πέναλτι του Μέσι: ««Οι παίκτες που εκτελούν πέναλτι, πάντα θα χάνουν κάποια, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μέσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.