Ο Σερί τα… έχωσε στη Νις!

Συνέντευξη – καταπέλτη για τη διοίκηση της Νις έδωσε ο Ζαν Σερί, αφού την κατηγόρησε για τη στάση της στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Συνέντευξη – καταπέλτη για τη διοίκηση της Νις έδωσε ο Ζαν Σερί, αφού την κατηγόρησε για τη στάση της στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.
 
Ο διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν έτοιμος να μετακομίσει στο Καμπ Νου την περασμένη εβδομάδα, αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω απροθυμίας του γαλλικού συλλόγου να δεχτεί προτάσεις για τον παίκτη.
 
«Η Νις δεν πραγματοποίησε τις υποσχέσεις της και νιώθω πληγωμένος από τη στάση της. Δεν θα πω ψέματα. Αισθάνομαι απαίσια. Δεν έπαιξα αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή το ποδόσφαιρο είναι χαρά και εγώ δεν ένιωθα καθόλου έτσι. Το όνειρό μου να πάω στην Μπαρτσελόνα δεν πραγματοποιήθηκε και αυτό είναι τρομερό», εξήγησε στη «Mundo Deportivo».
 
«Η συμφωνία δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους. Πήγα στα γραφεία της Νις και αντέδρασα με θυμό, έγινε μεγάλη φασαρία. Από τη διοίκηση δεν έλεγαν τίποτα και δεν με κοιτούσαν καν στα μάτια. Θέλω να παίξω σε μεγάλη ομάδα. Η Ρόμα έχει κάνει αρκετές προσφορές, αλλά ο Μόντσι πρέπει να κουράστηκε και δεν τον κατηγορώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον», κατέληξε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.