Ιανουάριος 2014: Η Χρυσή Μπάλα του Ρονάλντο

Η χρονιά άρχισε με εξελίξεις που αφορούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και το πότε θα διεξαχθεί, αλλά και με την ανάδειξη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ως καλύτερου παίκτη του κόσμου στο ποδόσφαιρο.

Η χρονιά άρχισε με εξελίξεις που αφορούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και το πότε θα διεξαχθεί, αλλά και με την ανάδειξη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ως καλύτερου παίκτη του κόσμου στο ποδόσφαιρο.

Ο Ιανουάριος του 2014, στο πρώτο δεκαήμερό του, είχε εξελίξεις αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Στις 8 του πρώτου μήνα του έτους το δεύτερο στέλεχος στην ιεραρχία της FIFA, Ζερόμ Βαλκ, δήλωσε πώς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας δεν θα διεξαχθεί τους καλοκαιρινούς μήνες!

Τα Μουντιάλ τα έχουμε μάθει ως καλοκαιρινή συντροφιά κάθε τέσσερα χρόνια, αν ισχύσουν, όμως, όσα κοινοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της FIFA στο «Radio France», τότε, μάλλον, το 2022 θα δούμε χειμωνιάτικη διοργάνωση. Ο λόγος έχει να κάνει με τις κλιματολογικές συνθήκες του Κατάρ τούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο όπου οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται είναι άνω των 40 βαθμών Κελσίου!

Το νούμερο δύο της Ομοσπονδίας, πίσω από τον Σεπ Μπλάτερ, γνωστοποίησε τη σκέψη αυτή η οποία, πάντως, δεν έχει πάρει επίσημη μορφή. Την ίδια ημέρα ο 32χρονος Γερμανός μέσος Τόμας Χίτζλσμπεργκερ, με μεγάλη καριέρα στη Στουτγκάρδη μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πώς είναι ομοφυλόφιλος. Στις 9 Ιανουάριου ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, αναδείχθηκε κορυφαίος Αφρικανός παίκτης για το έτος 2013.

Στις 13 Ιανουαρίου, ημέρα που ο Πορτογάλος «άσος» της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο, κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» του «France Football» για το 2013, επετράπη στο Κόσοβο να δίνει φιλικά παιχνίδια απέναντι σε μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εκτός από πρώην Γιουγκοσλαβικές Δημοκρατίες για ευνόητους πολιτικούς λόγους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.