Θέλτα-Βαλένθια 2-2: Με τον Δουβίκα σκόρερ απέφυγε την ήττα (highlights)

Με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει για έβδομη φορά στο πρωτάθλημα, η Θέλτα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια και κράτησε το αήττητο στο "Μπαλαϊδος", για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (4 νίκες-2 ισοπαλίες).

Η Βαλένθια μπήκε πολύ δυνατά στο “Μπαλαϊδος” και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν μετά την εκπληκτική ατομική προσπάθεια, ο Τιερί Κορέια μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, γύρισε τη μπάλα και ο Ντομίνγκεθ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά το πρώτο 20λεπτο η Θέλτα ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 33ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Ιάγο Άσπας, βρήκε το δεξί δοκάρι του Μαμαρντασβίλι.

Στην επανάληψη μέσα σε 12 λεπτά είχαμε τρία γκολ. Στο 48΄ ο Μοσκέρα ανέτρεψε τον Σβέντμπεργκ και ο Ιάγο Άσπας ευστόχησε για το 1-1. Στο 59ο λεπτό, είχαμε δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για τη Βαλένθια σε ανατροπή του Μαρί από τον Μπελτράν. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία του σκορ στην ομάδα του. Δυό λεπτά αργότερα συνδυάστηκαν υπέροχα Άσπας και Δουβίκας, με τον Έλληνα επιθετικό να ισοφαρίζει 2-2, με το 7ο τέρμα του στη La Liga, από την 10η ασίστ του Ιάγο Άσπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.