Aλμερία – Οσασούνα 0-3: Διαφορά ποιότητας (highlights)


Η ουραγός Αλμερία, προερχόταν από την πρώτη νίκη της στη σεζόν, στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ, όμως η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, προσγειώθηκε απότομα, έμεινε χωρίς τρίποντο εντός έδρας για 16ο σερί ματς και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιβεβαίωση του υποβιβασμού.

Η Οσασούνα, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και ελπίζει ακόμα για την έκτη θέση και την έξοδο στο UEFA Europa Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, έκλεψαν ψηλά, ο Αρέσο τροφοδότησε στην περιοχή τον Αρνάιθ και αυτός με ωραίο δεξί σουτ, έκανε το 0-1.

Στο 8′, ο Μιλοβάνοβιτς είχε μία ευκαιρία για την Αλμερία, ένα λεπτό αργότερα όμως, έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.

Ο αμυντικός Ραντοβάνοβιτς, υπό πίεση γύρισε την μπάλα «τυφλά» πίσω στον τερματοφύλακα Μαξιμιάνο, αυτός με υπερβολικό ρίσκο, προσπάθησε να αποσοβήσει το κόρνερ, όμως έκανε …ασίστ για τον Μονκαγιόλα, ο οποίος σέρβιρε το 0-2 για τον Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης, έφτασε τα 16 γκολ φέτος και είναι πρώτος σκόρερ της La Liga, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης της Οσασούνα μετά από 88 χρόνια, με πάνω από 15 τέρματα σε μία σεζόν α’ κατηγορίας! Οι γηπεδούχοι πάντως, διαμαρτύρονται ότι στο γύρισμα του Ραντοβάνοβιτς, η μπάλα είχε βγει εκτός τελικής γραμμής. Τα replay δείχνουν να τους δικαιώνουν, όμως το γκολ κατακυρώθηκε.

Η Αλμερία, ξεκίνησε το β’ με επιθετικογενείς αλλαγές και στο 53′ μπορούσε να μειώσει, όμως ο Ερέρα, είπε «όχι» στον Ραμαζανί, σε τετ-α-τετ.

Στο 61′, το ματς έλαβε ουσιαστικά τέλος, όταν σε εκτέλεση φάουλ, ο Κατένα πήρε κεφαλιά αριστερά στην περιοχή, βρήκε τον ανενόχλητο Μουνιόθ και αυτός με ωραίο σουτ, «εκτέλεσε» τον Μαξιμιάνο για το 0-3.

Η Αλμερία, προσπάθησε για το γκολ της τιμής με Εμπάρμπα και Μπαπτιστάο, όμως δεν τα κατάφερε και πλέον η επιστροφή στη β’ κατηγορία μετά από δύο χρόνια, περιμένει απλά τη μαθηματική της επιβεβαίωση.

Αλμερία (Μελ): Μαξιμιάνο – Πουμπίλ, Μόντες, Ραντοβάνοβιτς (22′ Μ. Πένια), Σαντέγιας – Βιέρα (63′ Ρομέρο), Έντγαρ, Ρομπερτόνε (77′ Λοπί) – Ραμαζανί, Μιλοβάνοβιτς (46′ Μπαπτιστάο), Αρίβας (46′ Εμπάρμπα).
Οσασούνα (Αρασάτε): Ερέρα – Αρέσο, Κατένα, Εράνδο, Κρουθ (77′ Μοχίκα) – Μονκαγιόλα (77′ Ιμπάνιεθ), Μουνιόθ, Γκόμεθ – Ρουμπέν Γκαρθία (67′ Ρ. Πένια), Μπούντιμιρ (77′ Ραούλ Γκαρθία), Αρνάιθ (56′ Ορόθ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.