Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μήνυσε δύο δημοσιογράφους!

Σε δικαστική διαμάχη με δύο Ισπανούς δημοσιογράφους θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Τσάβι, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να καταθέσει μήνυση για "διασπορά ψευδών ειδήσεων" κατά του Μανουέλ Χαμπόις της El Pais και του freelancer Χαβιέ Μιγκέλ.

Σε δικαστική διαμάχη με δύο Ισπανούς δημοσιογράφους θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Τσάβι, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να καταθέσει μήνυση για “διασπορά ψευδών ειδήσεων” κατά του Μανουέλ Χαμπόις της El Pais και του freelancer Χαβιέ Μιγκέλ.

Ο πρώτος υποστήριξε ότι μέσω επικοινωνίας που είχε με τον τεχνικό των Καταλανών, δέχθηκε την κριτική του Τσάβι για κάποιες πληροφορίες που είχε μεταφέρει, κάτι που διέψευσε ο προπονητής των Μπλαουγκράνα.

Ο δεύτερος είχε αναφέρει σε ένα από τα ΜΜΕ που εργάζεται ότι ο Τσάβι είχε αναγκάσει συνεργάτες του να βάλουν τα κινητά τους τηλέφωνα στο τραπέζι και να τα ανοίξουν για να μαθευτεί ο υπεύθυνος για διαρροή πληροφοριών. Και ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διαψεύστηκε από τον Τσάβι, ο οποίος τελικά προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο δημοσιογράφων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.