Ισπανία: Έξαλλη με την απελευθέρωση το θύμα του Ντάνι Άλβες

Η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντάνι Άλβες σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο του 2022 είναι έξαλλη με την απόφαση για την απελευθέρωση του παλαίμαχου παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος κατέβαλλε εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ και βγήκε από τη φυλακή, μέχρι να εκδικαστούν οι εφέσεις που έχουν κατατεθεί για την πρωτόδικη απόφαση, που προβλέπει τη φυλάκισή του για 4,5 χρόνια. Έφεση έχει καταθέσει η πλευρά του Βραζιλιάνου, αλλά και η εισαγγελία. Οι μεν ζητούν τη μείωση της ποινής και οι δε την αύξησή της.

Η συνήγορος του θύματος, Έστεθ Γκαρθία δήλωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Είναι αγανακτισμένη, απελπισμένη και απογοητευμένη. Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσω στην πελάτισσά μου τους νομικούς λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση. Για εμάς μεταφέρει την ιδέα ότι υπάρχει δικαιοσύνη για τους πλούσιους. Και ότι ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για βίαιο βιασμό, με πρόσφατη ποινή, για την οποία έχει ασκηθεί έφεση από όλα τα μέρη, μπορεί να αφεθεί αμέσως ελεύθερο. Είναι πολύ πιθανό αυτό να μην είχε συμβεί σε κανέναν άλλο κατάδικο χωρίς οικονομική ικανότητα τόσο σημαντική όπως αυτή που έχει ο Άλβες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.