Έρικ Χάμζα: “Αγαπώ τη Βαλένθια από 7 χρονών”

Ο Έρικ Χάμζα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια για το όνειρό που έγινε πραγματικότητα, από τη Σύρο να βρεθεί στο Μεστάγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 16χρονος χαφ που εντάχθηκε στην Ακαδημία της Βαλένθια:

Θα ήθελες να μας παρουσιάσεις τον εαυτό σου και το γεγονός ότι πλέον ανήκεις στην Βαλέβθια;

“Είμαι ο Έρικ , είμαι 16 χρόνων και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ακαδημία της Βαλένθια. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του ιστορικού κλαμπ , που είναι μια από τις έξι καλύτερες Ακαδημίες στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που με έχουν αγκαλιάσει οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Η Ακαδημία της Valencia μου παρέχει όλα όσα χρειάζομαι, εκπαίδευση , θα παρακολουθώ το Mas Camarena Internatioanl school, ασφάλεια, φαγητό και στέγαση.”

Πως ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

“Από όταν γεννήθηκα είχα “το μικρόβιο” μέσα μου ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλω , αυτό που αγαπάω, και είμαι πολύ χαρούμενος που το υπηρετώ αυτό.”

Τί σημαίνει για σένα η Ακαδημία της Σύρου;

“Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία μου στην Σύρο, που από τα 7 μου χρόνια βρίσκομαι εκεί και που με βοήθησαν να φτάσω έως εδώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, που ήταν δίπλα μου όποτε τους χρειαζόμουν, το διεθνές τμήμα της Βαλένθια και το πρόγραμμα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μέσα από αυτό κατόρθωσα να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής.”

Τί σημαίνει η Ακαδημία της Βαλένθια για σένα;

“Από επτά χρονών αγαπούσα την ομάδα της Βαλένθια και ήθελα πάντα να παίξω σε αυτή την ομάδα , όποτε στα 10 μου χρόνια οι γονείς μου και η ακαδημία μου έκαναν δώρο στα γενέθλια μου μια τούρτα με το σήμα της Βαλένθια για να με ευχαριστήσουν. Ελπίζω κάποτε να γίνω και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να παίξω στην πρώτη ομάδα.”

Τί είναι αυτό που σε έκανε να αγαπήσεις την Βαλένθια;

“Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον περισσότερο στην Valencia ήταν οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο γήπεδο Μεστάγια , το οποίο είναι ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα στην Ισπανία και σε όλη την Ευρώπη. Οι φίλαθλοι γίνονται πάντα ένα με τον παίκτη και αυτό βοηθάει τους παίκτες να παίξουν καλύτερα και να προσπαθούν με πάθος για την νίκη.

Ήθελα από μικρός ήθελα να παίξω στην ομάδα της Βαλένθια, ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων παικτών όπως ο Νταβίντ Βίγια ή ο Μεντιέτα.”

Πως σε αποχαιρέτησαν οι δικοί σου άνθρωποι στο νησί;

“Φεύγοντας από την Σύρο το νησί μου η οικογένεια μου και οι φίλοι μου με φίλησαν, με αγκάλιασαν, μου δώσανε αποχαιρετιστήρια δώρα.

Οι συμπαίκτες μου και οι συμμαθητές μου, μου στέλνουν πολλά μηνύματα υποστήριξης. Ελπίζω να μπορέσω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να τους κάνω χαρούμενους.”

Πως σε υποδέχθηκαν στη Βαλένθια;

“Όταν ήρθα στο Εlite Camp της Ακαδημίας της Βαλένθια με παίκτες από όλο τον κόσμο μας έκαναν μια ξενάγηση στο γήπεδο Μεστάγια. Πάντα υπήρχε στην σκέψη μου πως θα μπορούσα και εγώ να να παίξω σε αυτό το γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα που αγαπάω.

Σίγουρα θα είναι τιμή μου να κληθώ και εγώ, με τους παίκτες της ηλικίας μου στην εθνική ομάδα και να φορέσω «τα γαλανόλευκα». Είναι στόχος και όνειρο κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή, είτε βρίσκεται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη να αγωνιστεί με αυτή την φανέλα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.