Αλμερία – Σεβίλλη 2-2: Ούτε απόψε (highlights)

Ο κόουτς της Αλμερία Γκαΐθκα Γκαριτάνο είπε πως κάποια μέρα η ομάδα του θα κερδίσει. Δεν συνέβη ούτε απόψε. Η ομάδα του προηγήθηκε, στο φινάλε βρέθηκε να χάνει από την Σεβίλλη αλλά σε ένα τρελό φινάλε πήρε την ισοπαλία 2-2. Η Αλμερία παρέμεινε για 31ο ματς χωρίς νίκη. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Σεβίλλη.

Το παιχνίδι άργησε να βρει ρυθμό και η Αλμερία ένιωσε πιο άνετα απέναντι στην Σεβίλλη όσο περνούσε η ώρα με την ομάδα του Κίκε Φλόρες να μην μπαίνει τόσο δυνατά στις μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο από το 26ο ως το 36ο λεπτο όπου έφτιαξαν έξι φάσεις για γκολ με καλύτερες το δοκάρι του Σάλας (28′) και την διπλή ευκαιρία του Ισαάκ Ρομέρο τον οποίο σταμάτησε ο Μαξιμιάνο (35′).

Επειδή όμως η μπάλα τιμωρεί, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με αντεπίθεση και σκόρερ τον Εμπάρμπα (38′) ενώ θα μπορούσαν με παρόμοιο τρόπο να σκοράρουν αλλά ο Βιέρα ήταν άστοχος στο δικό του τετ-α-τετ (45+2).

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πάλι για τους γηπεδούχους αλλά και πάλι ο Βιέρα ήταν άστοχος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Σεβίλλη με τις αλλαγές να βοηθούν πίεσε και έκανε την ανατροπή. Στο 81′ σε αντεπίθεση σκόραρε ο Λουκεμπάκιο και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Οκάμπος έγραψε το τελικό 1-2 (86′).

Αλμερία: Μαξιμιάνο – Πουμπίγ, Μόντες, Ραντοβάνοβιτς, Θεντέγιες – Έντγκαρ, Λοπί (88′ Μάρεζι) – Λ. Ρομέρο (65′ Ρομπερτόνε), Βιέρα (84′ Αρίμπας), Εμπάρμπα (88′ Ραμαζάνι) – Λοσάνο (65′ Μπαπτιστάο)

Σεβίλλη: Νίλαντ – Χ. Νάβας (60′ Ακούνια), Μπαντέ, Σ. Ράμος, Κίκε Σάλας – Σουμαρέ, Σο (60′ Σούσο), Τόρες (71′ Γκούντελι), Οκάμπος – Ι. Ρομέρο, Εν Νεσίρι (71′ Λουκεμπάκιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.