Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0: Χαρούμενη… η Ρεάλ Μαδρίτης (highlights)

Προσεκτικές αμυντικά Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα δεν έχασαν και ξέφυγε η Ρεάλ Μαδριτης. Το 0-0 σημαίνει ότι οι μαδριλένοι πήγαν στο +7 από την Τζιρόνα και κράτησαν το +8 από την Μπαρτσελόνα.

Η Μπιλμπάο με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα άργησε να βρει καλή λειτουργία. Οι γηπεδούχοι μετά το 15ο λεπτό άρχισαν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο.

Φοβερό πρέσινγκ από το οποίο ξέφυγε μια φορά η Μπαρτσελόνα και βρήκε την μοναδική καλή στιγμή της αλλά ο Γεράι έδιωξε πάνω στην γραμμά το μακρινό σουτ του Κανσέλο (31′).

Για όλη τους την πίεση και την προσπάθεια οι γηπεδούχοι είχαν να δείξουν στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Μπερενγκέρ που μπλόκαρε ο Τερ Στέγκεν (37′). Στα δυσάρεστα για την Μπαρτσελόνα οι τραυματισμοί του Ντε Γιόνγκ (24′) και του Πέδρι (43′) που αποχώρησαν νωρίς από το γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα δεν βρήκε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν από μακριά αλλά και αυτοί δεν βρήκαν μεγάλη ευκαιρία. Δικαιολογημένο το 0-0.

Μπιλμπάο: Σιμόν – Πράδος (80′ Ντε Μάρκος), Γεράι, Παρέδες, Ιμανόλ – Ντάνι Γκαρθία, Βέσγκα (63′ Ντε Γαλαρέτα) – Ινιάκι Γουίλιαμς (75′ Άρες), Γκόμεθ (64′ Σανθετ), Μπερενγκέρ – Γκουρουθέτα (75′ Βιγιαλίμπρε)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί (76′ Μαρτίνεθ), Κανσέλο – Κρίστενσεν (76′ Ρομέου), Ντε Γιόνγκ (24′ Φερμίν), Γκιουντογκάν – Ραφίνια (76′ Φέλιξ), Πέδρι (43′ Γιαμάλ), Λέβαντόβσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.