Mπαρτσελόνα-Χετάφε 4-0: Άνετο απόγευμα και δεύτερη θέση! (highlights)

Οι Μπλαουγράνα σε μια από τις πιο ευρείες νίκες της στη σεζόν, δεν είχε πρόβλημα στην Βαρκελώνη νικώντας με 4-0 τους Μαδριλένους και προσωρινά είναι στη δεύτερη θέση της La Liga.

O Tσάβι έκανε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το αρχικό σχήμα κόντρα στη Νάπολι για τους “16” του Champions League με τον Ραφίνια να παίρνει φανέλα βασικού και να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Από την 4η ασίστ του Κουντέ ήρθε το 5ο γκολ στη σεζόν για τον Βραζιλιάνο στο 21′ που βρήκε χώρο στην πλάτη της άμυνας της Χετάφε, που σε όλο το πρώτο μέρος ήταν πολύ ψηλά και είχε μεγάλα προβλήματα. 

Οι Καταλανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ με τον Ραφίνια στο 37′ και στο 45+2′ αλλά και με τον Ζοάο Φέλιξ στο 37′.

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε με δοκάρι του Μίγια στο 49′ κι αφού εκεί δεν ήρθε η ισοφάριση, το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 53′ μετά την ασίστ του Κρίστενσεν διευκόλυνε τη ζωή των Καταλανών. 

Ο Ντε Γιονγκ έκανε το 3-0 στο 61′ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Φερμίν διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με την Μπαρτσελόνα να προσπερνά την Τζιρόνα (έχει 57 βαθμούς κι είναι δεύτερη) ενώ η Χετάφε είναι 10η με 34. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.