Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ 1-1: Οι πολλές απουσίες της κόστισαν (highlights)

Με νέο προπονητή στον πάγκο της η Ράγιο Βαγεκάνο, στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη Ρεάλ και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι στο ¨Βαγέκας".

Πριν από το παιχνίδι, ο νέος τεχνικός της Ράγιο, ο Ίνιγο Πέρεθ, είχε δηλώσει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει χωρίς φόβο απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο της και οι παίκτες του το έκαναν πράξη στο γήπεδο. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να πετυχαίνει πρώτη γκολ στο 3ο λεπτό με τον Χοσέλου, μετά τη σέντρα από τον Βαλβέρδε, αλλά την Ράγιο Βαγεκάνο να βγαίνει στην επίθεση, χτυπώντας κυρίως από τη δεξιά πλευρά των “Λος Μπλάνκος”.

Κάπως έτσι ήρθε η φάση του 24ου λεπτού, με τον Τρέχο να επιχειρεί το βολέ μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καμαβινγκά. Χρειάστηκε on field review για να υποδείξει την παράβαση ο διαιτητής και ο Ραούλ Ντε Τομάς ευστόχησε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας 1-1. Στο 35ο λεπτό είχε δοκάρι ο Βαλβέρδε και στο 43ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία ο Άλβαρο Γκαρθία, αλλά το σουτ που επιχείρησε, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Λούνιν.

Πολύ καλά στημένοι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όταν οπισθοχώρησαν, κινδύνευσαν ελάχιστα και μόνο από στημένη φάση, από το φάουλ του Τόνι Κρόος που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντιμιτριέφσκι. Μέσα σε λίγα λεπτά στις καθυστερήσεις, ο Καρβαχάλ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε.

Μετά από ένα σερί 17 ηττών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι πλέον αήττητη στα 4 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη διοργάνωση. Με πολλές απουσίες η ομάδα του Αντσελότι προβλημάτισε με την απόδοση της, αλλά παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αναμένοντας και το αποτέλεσμα της Τζιρόνα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ντέρμπι της Δευτέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.