Αλμερία – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Δύο χαμένοι πολύτιμοι βαθμοί (highlights)

Η Μπαρτσελόνα έφερε ισοπαλία, η Ατλέτικο ηττήθηκε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε την ευκαιρία με νίκη στην Ανδαλουσία επί της ουραγού και χωρίς νίκη Αλμερία, να πιάσει την ομάδα του Σιμεόνε στην 4η θέση.

Δεν τα κατάφερε όμως παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 52ο λεπτό με παίκτη παραπάνω και “κόλλησε’ στο 0-0, απέναντι στην ψυχωμένη Αλμερία.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο “καιγόταν” για τη νίκη, οι Ανδαλουσιάνοι ήταν όμως αυτοί που είχαν περισσότερο πάθος και ένταση στο παιχνίδι τους, σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, με λίγες καλές στιγμές και με κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου τη φάση του 43ου λεπτού, όταν μετά από κόρνερ του Γκόμεθ, ο Παρέδες έπιασε με δύναμη την κεφαλιά, αλλά ο Λουίς Μαξιμιάνο έδιωξε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη φάνηκε ότι η ομάδα του Βαλβέρδε θα επικρατήσει, καθώς μόλις στο 52΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ραμαζάνι, αλλά η Αλμερία αμυνθηκε πολύ καλά και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει να θυμάται σε αυτό το διάστημα, μόνο το δοκάρι στην κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία στο 87ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να απαντούν δύο λεπτά αργότερα με δοκάρι του Μαρέζι. η Αθλέτικ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς που θα τις επέτρεπαν να πιάσει στην 3η θέση την Ατλέτικο, για την Αλμερία αυτή ήταν η 7η ισοπαλία στο πρωτάθλημα, οι έξι από αυτές στο “Πάουερ Χορς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.