Σεβίλλη: «Να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα» (pic)

Η διοίκηση της Σεβίλλης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει να ληφθούν μέτρα ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, σαν αυτό του Λούκας Οκάμπος.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δέχτηκε σεξουαλική επίθεση, όταν ένας οπαδός της Ράγιο Βαγεκάνο προσπάθησε να βάλει ένα δάχτυλο στα οπίσθια του παίκτη της Σεβίλλης, την ώρα που ετοιμάζονταν να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ.

Ο Οκάμπος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ελπίζω η La Liga να το λάβει σοβαρά υπόψη της, όπως και το πρόβλημα του ρατσισμού. Δε νομίζω πως όλοι οι οπαδοί της Ράγιο είναι σαν αυτόν. Δυστυχώς, πάντα υπάρχει ένας ανόητος εκεί έξω. Ελπίζω αυτό να μη συμβεί σε άλλα παιχνίδια, γιατί αν αυτό συνέβαινε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να συμβεί. Συγκρατήθηκα, γιατί έχω δύο κόρες και ελπίζω να μην τους συμβεί αυτό μια μέρα».

Από την πλευρά της, η Σεβίλλη αναφέρει στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό: «Η Σεβίλλη εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στον οποίο ο ποδοσφαιριστής μας Λούκας Οκάμπος υπέστη μια άσεμνη και εντελώς ανάρμοστη χειρονομία από έναν τοπικό οπαδό. Η Σεβίλλη ελπίζει πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται από τους κανονισμούς, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ενώ έχουμε μεταφέρει το γεγονός στην La Liga. Τέτοιες χειρονομίες και συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται επιτρεπτές στη διοργάνωσή μας, αν φιλοδοξούμε να είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Τέλος, η Σεβίλλη μεταφέρει τη μέγιστη υποστήριξή της στον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος επέδειξε την ωριμότητά και τον απόλυτο επαγγελματισμό του, παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του οπαδού που τον προσέβαλε».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.