Ατλέτικο Μ. – Ράγιο Β. 2-1: Μέμφις ο… λυτρωτής (highlights)

Με γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 90ο λεπτό η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της άκρως μαχητικής και ανταγωνιστικής Ράγιο και να επικρατήσει με 2-1, ανεβαίνοντας και πάλι στην 3η θέση του πίνακα της Βαθμολογίας μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του Ρεϊνίλντο στο 36ο λεπτό, αλλά πολύ γρήγορα, στο 43′ ο Άλβαρο με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Ήταν φανερό πως η Ράγιο του Φρανσίσκο, ήθελε να χαλάσει την κυκλογορία της μπάλας των παικτών του Σιμεόνε και το κατάφερε με πολύ πειστικό τρόπο. Η Ατλέτικο βασανιζόταν να περάσει τη μεσαία γραμμή και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Ντιμιτριέφσκι. Χρακτηριστίκο, είναι πως η πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε με διαγώνιο σουτ του Γκριεζμάν με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 81ο λεπτό ο Μέμφιες Ντεπάι βγήκε στην πλάτη της άμυνας την Ράγιο σκοράροντας για τους γηπεδούχουν, ομως μέσω του VAR το γκολ δεν μέτρησε καθώς για χιλιοστά ο Ολλανδός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Όμως στο 90′ πάλι ο Μέμφις, κατάφερε να μπει ανάμεσα στα στόπερ της Ράγιο, να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με ευθύνη του Ντιμιτριέφκι καθώς η μπάλα ουσιαστικά του “τρύπησε” το αριστερό χέρι. Η ασίστ του Γκριεζμάν, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από τον Ετσαβαρία, φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι φώναζαν για επιθετικό φάουλ, που όμως φάνηκε πως δεν υπήρχε και το VAR μέτρησε το γκολ κανονικά με τους “ερυθρόλευκους” της Μαδρίτης να φεύγουν ψαμογελαστοί από το γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.