Μπαρτσελόνα-Οσασούνα 1-0: “Έλαμψε” ο Βίτορ Ρόκε (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίτορ Ρόκε που σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, η Μπαρετσελόνα επιβλήθηκε 1-0 της Οσασούνα σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και ο Τσάβι αντιμετώπισε γρήγορα και άλλο πρόβλημα, αφού μόλις στο 7ο λεπτό αποχώρησε με μυικό τραυματισμό ο Τόρες. Οι “μπλαουγκράνα” δεν βρήκαν τρόπους να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Αρασάτε και οι μοναδικές της απειλές στην αντίπαλη εστία, ήρθαν από στημένες φάσεις.

Στο 11ο λεπτό η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι μετά το φάουλ του Γκιντογκάν πέρασε άουτ, την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κουντέ σε κόρνερ του Γερμανού μέσου, με την Οσασούνα να έχει ουσιαστικά την καλύτερη φάση, όταν μετά την κεφαλιά πάσα του Τορό, ο Μπουντιμίρ βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά αιφνιδιάστηκε και η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, η Μπαρτσελόνα δεν έβρισκε το πολυπόθητο γκολ και η απόφαση του Τσάβι να βάλει στο παιχνίδι τον νεαρό Βίτορ Ρόκε αποδείχτηκε σοφή. Στο 63ο λεπτό, ο 18χρονος Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κανσέλο και με κεφαλιά έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, με την Οσασούνα να χάνει στη συνέχεια δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ραούλ Γκαρθία (πλάσαρε άουτ) και Μονγκαγιόλα, με τον Πένια να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα, στο δυνατό σουτ του Μονγκαγιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.