Η καλύτερη εκδοχή του Καρβαχάλ

O 32χρονος διανύει την καλύτερη σεζόν την καριέρας του στη Μαδρίτη κι αυτό δεν είναι τυχαίο!

Το γκολ του ολοκλήρωσε την τρελή αλλά και επεισοδιακή ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».  Χάρη στον Ντάνι Καρβαχάλ το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα με το πέρας της 21ης αγωνιστικής της La Liga, ωστόσο οι «Μπλάνκος» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο με τη Χετάφε που θα δώσουν την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου. Αυτό το γκολ τους εξασφάλισε μια ήρεμη εβδομάδα προτού μεταβούν στα Κανάρια Νησιά για τον αγώνα με τη Λας Πάλμας.

Δεύτερη νεότητα

Οι αριθμοί μαρτυρούν την αλήθεια. Ο 32χρονος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ήδη το δεξί μπακ της Ρεάλ μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εάν προστεθούν το γκολ κι η ασίστ στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup με την Ατλέτικο, τότε ο λογαριασμός ανεβαίνει. Ήδη έχει ξεπεράσει την καλύτερη επίδοσή του με τη φανέλα των Μαδριλένων, την οποία φοράει σε ανδρικό επίπεδο από το 2013. Τότε που η Ρεάλ ενεργοποίησε την option επαναπόκτησής του από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Καρβαχάλ (γεννημένος στο Λεγανές, προάστιο της Μαδρίτης) επέστρεψε σπίτι του, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Σύμβολο των ακαδημιών

Μαζί με τον Νάτσο και τον Βάθκεθ, είναι οι τρεις σωματοφύλακες που φορούν την ανδρική φανέλα, προερχόμενοι από τη Fabrica, την ακαδημία των «Μερένγες». Την τρέχουσα σεζόν έχει μεγάλο μερίδιο συμμετοχής, αφού έχει απουσιάσει μόνο από 2 ματς λόγω τραυματισμού. Σε άλλα 6 είτε έμεινε στον πάγκο από επιλογή του προπονητή του είτε προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να συνεχίσει μια συντηρητική αγωγή.

Gluten free

Στις προηγούμενες σεζόν ήταν συχνά στο απουσιολόγιο του προπονητή, κάτι που τον ανάγκασε να αλλάξει συνήθειες, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «El Larguero» του σταθμού Ser. «Όταν έχεις συχνά τραυματισμούς και μένεις στη σκιά των εξελίξεων, προσπαθείς να αναζητήσεις τα αίτια. Από τη διατροφή σου, τον τρόπο που ξεκουράζεσαι, τον τρόπο που προπονείσαι. Για παράδειγμα πλέον δεν έχω τη γλουτένη στην διατροφή μου» αποκάλυψε ο 32χρονος.

Η ευνοϊκή αλλαγή στην τακτική

Το 4-4-2 φέρνει τον Καρβαχάλ και τον Βαλβέρδε υπεύθυνους βάρδιας στην δεξιά πτέρυγα. Στην αριστερή το μπακ έχει την εντολή να γίνεται εσωτερικός χαφ για να…αδειάζει τον αεροδιάδρομο για τον Βινίσιους. Αυτό δεν συμβαίνει στην δεξιά, εκεί όπου ο Αντσελότι έχει δώσει σαφή εντολή στον Καρβαχάλ να φτάνει μέχρι τέλους για να απειλεί. Όπως συνέβη και κόντρα στην Αλμερία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.