Φιγκερόα για την αποβολή Γκρίνγουντ: “Μου είπε F@#$ you”

Αν και ο Μέισον Γκρίνγουντ έλεγε στα αποδυτήρια της Χετάφε ότι δεν έβρισε τον διαιτητή Φιγκερόα Βάσκεθ κατά τη διάρκεια του ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Ισπανός ρέφερε ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός του είπε… F@#$ you και γι' αυτό του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Αν και ο Μέισον Γκρίνγουντ έλεγε στα αποδυτήρια της Χετάφε ότι δεν έβρισε τον διαιτητή Φιγκερόα Βάσκεθ κατά τη διάρκεια του ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Ισπανός ρέφερε ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός του είπε… F@#$ you και γι’ αυτό του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

“Στο 50 λεπτό, ο παίκτης της Χετάφε με τον αριθμο 12, αποβλήθηκε γιατί κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας του, σήκωσε το χέρι και μου είπε: F@#$ you”.

Ο τεχνικός της Χετάφε, Χοσέ Μπορνταλάς υπερασπίστηκε τον Γκρίνγουντ και τόνισε ότι ο παίκτης υποστήριξε στα αποδυτήρια ότι δεν έβρισε τον Φιγκερόα.

“Είναι καλό παιδί. Δεν μιλάει ισπανικά και μου είπε ότι του είπε: “μην παίζεις μαζί μου” (don’t F@#$ with me). Σε καμία περίπτωση δεν προσέβαλε τον διαιτητή. Απλό είναι. Νομίζω ότι ήταν υπερβολική η αποβολή, ακόμα και αυτή του Λατάσα”, ανέφερε ο Μπορνταλάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.