Δυο Ελληνίδες στην Ακαδημία της Βαλένθια! (vid)

Μια από τις κορυφαίες Ακαδημίες της Ευρώπης, άνοιξε τις πύλες της και για κορίτσια από το εξωτερικό με τις δύο πρώτες που πήγαν για δοκιμαστικά να είναι οι ελληνίδες Πεταλωτή και Μούγιου.

Η Ακαδημία της Βαλένθια είναι, βάσει έρευνας της FIFA, η τέταρτη καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης. Το Διεθνές της Τμήμα αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες της και σε κορίτσια κάτω των 17 ετών ώστε να ακολουθήσει τα βήματα της ανδρικής ομάδας και να εξελίξει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο γυναικών εντός και εκτός συνόρων.

Έτσι, ύστερα από camp που έγινε στην Ελλάδα με την παρουσία ισπανών προπονητών των “νυχτερίδων” επιλέχθηκαν οι πρώτες ξένες παίκτριες που θα δοκιμάζονταν στην Βαλένθια. Πρόκειται για τις ελληνίδες Ραφαέλα Πεταλωτή από την Ολυμπιάδα Υμηττού, αλλά και την Μαρία Ελένη Μούγιου από τον Φείδωνα Άργους.

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Τμήματος της Βαλένθια σε Ελλάδα και Κύπρο, κύριος Γιώργος Τόλιας, αλλά και οι δύο διεθνείς μας ποδοσφαιρίστριες με την Κ17, μίλησαν για αυτή την εμπειρία. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του novasports.gr στο παρακάτω βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.