Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλ. Μαδρίτης 2-0: Και λίγα ήταν… (highlights)

Στην καλύτερη εφετινή της εμφάνιση η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε εύκολα 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Σαν Μαμές" σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική στη La Liga.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για το συγκρότημα του Βαλβέρδε και η 3η σερί εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Σιμεόνε που ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δικαίως έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν καταιγιστική με σχεδόν διπλάσια κατοχή, 11 τελικές προσπάθειες (4 στην εστία), δύο δοκάρια, στο 12ο λεπτό με τον Ινιάκι Γουίλιαμς και στο 41΄από τον αδερφό του Νίκο, ένα χαμένο πέναλτι από τον Σανθέτ στο 36ο λεπτό και 4 σωτήριες επεμβάσεις από τον Γιαν Όμπλακ! Πραγματικά μαγική εικόνα το 0-0 σε αυτό το διάστημα, με τους “ροχιμπλάνκος” να έχουν μόνο δύο μακρινα σουτ του Γκριεζμάν.

Όσο αναποτελεσματική ήταν στο πρώτο ημίχρονο η βασκική ομάδα, τόσο εύστοχη ήταν στην επανάληψη, αφού στις δύο πρώτες της τελικές προσπάθειες, πέτυχε ισάριθμα τέρματα. Στο 51ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα ο Γουρουθέσα και στο 64ο λεπτό, με εκπληκτικό αριστερό σουτ ο Νίκο Γουίλιαμς έγραψε το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.