Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 3-1: Επιστροφή Μαρθελίνο, χατ-τρικ Μοράλες και τώρα Παναθηναϊκός! (highlights)

Με τον Γιόργκενσεν να κρατάει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και τον Μοράλες να σκοράρει 3 φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες στη δεύτερη θητεία του Μαρθελίνο, εν όψει Παναθηναϊκού.

Ο Μαρθελίνο επέστρεψε στον πάγκο της Βιγιαρέαλ ύστερα από 7 χρόνια, ωστόσο τα προβλήματα για το “κίτρινο υποβρύχιο” δεν ήταν δυνατόν να επιλυθούν ως δια μαγείας. Το πρώτο ημίχρονο στο “Θεράμικα” ήταν ένας μονόλογος για την Οσασούνα, η οποία δεν κατάφερε να πετύχει γκολ ελέω Γιόργκενσεν.

Ο Δανός γκολκίπερ αρνήθηκε το γκολ στο 9′ στον Μπούντιμιρ, στον Μόι Γόμεθ στο 25′ και στον Πένια στο 43′ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια δίχως σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι “αμαρίγιος” ήταν άκρως αποτελεσματικοί και επέστρεψαν στις εντός έδρας επιτυχίες χάρη στο χατ-τρικ του 36χρονου Μοράλες (58′, 71′, 80′) με τον Κατένα να μειώνει προσωρινά στο 78′ σε 2-1. 

Πλέον η Βιγιαρεάλ στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.  

Βιγιαρεάλ (5-3-2): Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (69′ Αχομάς), Φόιτ, Αλμπιόλ (αρχ.), Κουένκα, Πεδράθα (87′ Α. Μορένο), Καπού (69′ Κομεσάνια), Παρέχο, Μπαένα, Μοράλες (87′ Μπρέρετον), Μορένο (79′ Τριγέρος)

Προπονητής: Μαρθελίνο

Οσασούνα (4-4-2): Ερέρα, Αρέσο, Κατένα, Ντ. Γαρθία (αρχ.), Μοχίκα, Τορό (77′ Μουνιόθ), Μονκαγιόλα (64′ Ρ. Γαρθία), Ορόθ (77′ Ο. Γαρθία), Πένια (69′ Άβιλα), Γόμεθ, Μπούντιμιρ (77′ Αρνάιθ)

Προπονητής: Γιακόμπα Αρασάτε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.