Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Γκριεζμάν είναι χαρούμενος

Ο Αντουάν Γκριεζμάν τόνισε πως είναι χαρούμενος τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό φαίνεται στην απόδοσή του

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην καλή «χημεία» που υπάρχει στους «ροχιμπλάνκος» και η οποία τον βοηθάει να δείχνει στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό του.

Αρχικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Πάντα έτσι ήμουν. Πρέπει να είμαι χαρούμενος εκτός γηπέδου για να είμαι χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο. Και σε αυτό με βοηθούν οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, οι φυσιοθεραπευτές, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Και η σύνδεση με τους οπαδούς, την οποία πήρα πίσω και τώρα μπορείτε να δείτε ότι είμαι πιο χαλαρός και πιο χαρούμενος που παίζω. Χάρη σε όλα αυτά βλέπουμε την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Με τα χρόνια, ξέρουμε πότε παίζουμε καλά ή άσχημα. Όταν είσαι νεότερος, δεν έχεις αυτή την τάση να κοιτάς τι χρειάζεται η ομάδα σου και πώς μπορείς να πληγώσεις τον αντίπαλο. Με τα χρόνια, συνειδητοποιούμε και δίνουμε περισσότερη προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί, με αυτές, μπορούμε να βοηθήσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παρακολουθώ τους αγώνες, τους αντιπάλους, τους συμπαίκτες και να τα… ανακατεύω, για να κερδίσω τους αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.