Βαλένθια-Θέλτα 0-0: Σαν να μην έγινε ποτέ…(highlights)

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, Βαλένθια και Θέλτα έμειναν στο 0 στο Μεστάγια στην πρώτη σύγκρουση του Μπενίτεθ με τον Μπαράχα, παλιό παίκτη του στις "νυχτερίδες".

Δίχως ίχνος υπερβολής το highlight της αναμέτρησης της Βαλένθια με τη Θέλτα για την 14η αγωνιστική της La Liga έγινε πριν από τη σέντρα τoυ αγώνα!

Δεν ήταν άλλο από την υποδοχή του “Μεστάγια” στον παντοτινά αγαπημένο του Ράφα Μπενίτεθ (2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ από το 2001 έως το 2004 στον πάγκο της Βαλένθια) ο οποίος είχε την πρώτη προπονητική κόντρα του με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ρουμπέν Μπαράχα. Μια κόντρα πάντως που θα μπει τάχιστα στο αρχείο…

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Τάσου Δουβίκα, που πέρασε στη θέση του Λάρσεν στο 67′.

Το πρώτο ημίχρονο στο “Μεστάγια” ήταν σαν μην έγινε ποτέ, με τη Βαλένθια να μην έχει ούτε μια φάση της προκοπής, αφού οι τελικές πάσες των παικτών του Μπαράχα ήταν απογοητευτικές. 

Ο σύλλογος της Γαλικίας με άνεση κράτησε το 0 στην εστία της και απείλησε στο 18′ με κεφαλιά του Λάρσεν, ύστερα από φάουλ του Άσπας.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες κινήθηκαν στον ίδιο νωχελικό ρυθμό, με τον Άσπας να έχει την μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ,αλλά στο 82′ ο Μαμαρντασβίλι του είπε “όχι’ με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Η Θέλτα πήγε στους 8 βαθμούς παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού, η δε Βαλένθια είναι 9η με 19.

Bαλένθια (4-2-3-1): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Μοσκέρα, Παουλίστα, Γκαγιά (αρχ.) (46′ Γκασιορόφσκι), Πεπέλου, Γέρα, Πέρεθ (84′ Γκιγιαμόν), Λόπεθ (90+2′ Φουλκέ), Κανός (64′ Άμαλαχ), Ντούρο (84′ Γιάρεμτσουκ)

Προπονητής: Ρουμπέν Μπαράχα

Θέλτα (4-4-2: Γουάιτα, Βάθκεθ (67′ Πέρεθ), Στάρφελτ, Νούνιεθ, Σάντσεθ, Μινγέθα (84′ Σβέντεμπεργκ), Μπελτράν, Ντε Λ Τόρε, Μπάμπα (67′ Σέρβι), Άσπας (αρχ.) (84′ Ντοτόρ), Λάρσεν (67′ Δουβίκας)

Προπονητής: Ραφαέλ Μπενίτεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.